Referenssit

Aloitin thriatlonin harrastamisen 3v sitte,minkä johdosta halusin apua vapaauintiin. Markun kanssa päästiin jo muuutaman kerran jälkeen kiinni vaparin tekniikan ytimeen. Markun hyvin konkreettinen ja käytännöläheinen  opetustapa toi tulosta lähes välittömmästi. Edelleenkin treenatessa uintia pyrin pitämään mielessä Markun painottamat muutamat avainasiat. Pää syvällä, jalat yhdessä, vartalon kierto, ”high elbow

 

Topi thriatlonisti 40v

 

 

”Uintivalmentajana Markku ei vain huutele neuvoja altaan reunalta, vaan näyttää itse altaassa käytännössä oikeaa uintitekniikkaa ja ohjaa valmennettavaa konkreettisesti kädestä pitäen. Markun valmennuksessa olleena voin lämpimästi suositella Markun uintivalmennusta.

Hannu 63 v.”

 

Tyttäremme (9v) on ollut ahkera vedessä liikkuja pienestä asti, mutta koulun alkaessa uimataito ei silti vielä ollut riittävä. Me vanhemmat emme osanneet opettaa tyttöä ja yleisiin uimakouluihin hän kieltäytyi menemästä, koska ei halunnut oppia vieraassa seurassa. Toisen luokan aikana tyttöä jo harmitti, ettei osannut / jaksanut uida pitkiä matkoja (eikä siten päässyt luokkakavereiden kanssa isoon altaaseen), tekniikkaa kun ei ollut riittävästi. Onneksemme löysimme netistä Markku Illin, joka osoittautui rauhalliseksi ja kannustavaksi uimaopettajaksi tyttärellemme. Markun opetus oli vakaata ja varmaa ohjausta. Markun avulla tytär oppi oikean tekniikan uida koiraa ja kroolia, sai itsevarmuutta ja rohkeutta ja sitä kautta kyvyn uida pitkiäkin matkoja. Sittemmin hän rohkaistui jopa ilmoittautumaan uimahyppykouluun. 

 

Maria Ylikoski, erityisopettaja

Jukka Kärkkäinen, elokuvaohjaaja ja varastomies

 

 

Soita