Uimaopettaja Markku Illi

Minulla on aktiivinen uintihistoria peruskoulun ala -asteelta lähtien. Osallistuin silloin uimavalmennukseen (verrattavissa esim. uimaseura Cetuksen nykyisiin tekniikkakursseihin). Tämän jälkeen olen uinut koko ikäni aktiivisesti sekä uimahalleissa, että luonnon vesissä. Liikunta-alan koulutukseni on FAF Personal Trainer ja SUH uimaopettaja.
Olen uinut paljon meressä, myös kaukana rannasta, kylmässä vedessä ja kovassa aallokossa. Uin ympäri vuoden, myös talvella. Hallitsen uimatekniikat, joilla pystyy uimaan sekä pitkiä matkoja että energiatehokkaasti. Sukellan ilman apuvälineitä yli 10 metrin syvyyteen. Juoksin ja hiihdin aikoinaan pitkiä matkoja, toki vieläkin joskus.

Triathlon harrastuksen lisättyä suosiotaan, on tarve uintitekniikkakursseille lisääntynyt.

Itse en kuitenkaan ole triathlon harrastaja. Keskityn yksinomaan uintiin ja sen maksimaallisen tehokkaan tekniikan opettamiseen sinulle, olitpa sitten kokonaan uimataidoton, harrastaja, tai triathlonisti.
Suomalaisilla on yhä parannettavaa uimataidoissaan. Myös muilla kansalaisuuksilla saattaa olla haasteita oppimisen suhteen, johtuen esimerkiksi kunnollisten harjoitteluolosuhteiden puutteesta kotimaassaan.
Olen sinulle henkilökohtainen valmentaja,  tulen kanssasi altaaseen ja opetan kärsivällisesti.  Voit olla opetustilanteessa rauhallisin mielin.

Soita